Imatge Víctor Mata

Víctor Mata

Víctor Mata i Ventura desenvolupa l’activitat artística i cultural sobre el territori.

Creu fermament en la simbiosi natural i cultural, per això cerca el procés d’encaix entre el el procés natural i l’acció humana.
uhren replica

Imatge Júlia  Mata

Júlia Mata

Vaig néixer a Barcelona l’any 1989. L’any 2012 obtinc el Grau en Disseny, especialitat en Disseny d’Interiors, a l’Escola Bau, i l’any 2018 finalitzo el cicle formatiu d’Arts Aplicades a l’Escultura a l’Escola Massana. Actualment sóc alumna del Taller de Músics de Barcleona.

Obra presentada:

Víctor Mata i Júlia Mata han treballat junts en diverses ocasions. Des de la creació de l'Escenari del Sol destinada al Happening 2011 s'han succeït les participacions en projectes artístics, tots ells relacionats amb el land art, el paisatge i la recuperació de patrimoni arquitectònic, algunes obres a destacar són: Escenari de la Terra al Happening 2015 celebrat a la Massana (Andorra); al Happening 2016 la Júlia participant amb una escultura Instal·lació dins una barraca de vinya a l'Espai Gus; la instal·lació Món Dotze i Cúpula de Gel a Món Sant Benet (Sant Fruitós de Bages) el 2017. L'any 2018 van treballar en l'execució del Happening 2018 a Vallvidrera. La relació artística també ha comportat diverses col·laboracions en projectes relacionats amb el paisatge de pedra seca i tradicional del municipi de Begues i la seva posterior artialització lligada a la reconstrucció de barraques de vinya, pous, cisternes, marges, i la creació d'instal·lacions land art tributàries destinades a enaltir el patrimoni arquitectònic i el paisatge que conformen.