Imatge Jofre Sebastian

Jofre Sebastian

Tot i ser fill de Barcelona, sempre ha viscut a cavall entre aquesta ciutat i Vilopriu fins a posar-hi residència fixa. Aquesta situació el va condicionar durant els seus anys a la Facultat de Belles Arts en la seva obra artística i en la recerca de la seva tesi doctoral, en què busca sempre referències a l’entorn més immediat: el paisatge empordanès i la relació d’un territori que en molts casos, tot i ser aparentment verge, ha estat manipulat per l’ésser humà. Ha assistit a diversos tallers i seminaris sobre paisatge arreu d’Espanya,migliori siti repliche ha publicat en revistes de geografia i ha participat en taules rodones, fent sempre referència a la petja humana en l’entorn natural.

Tota la seva obra, tant d’estudi com d’intervenció pública, té una estètica pròpia, però acompanyada d’una crítica a la societat contemporània i a la relació amb l’entorn que l’alberga i que molt sovint malmet en ignorar-lo. Aquest fet l’ha portat a fer exposicions arreu d’Europa, els Estats Units i el Canadà. Actualment compagina el seu treball artístic amb la docència.

Imatge Lluís-Amat Sanromà i Prades

Lluís-Amat Sanromà i Prades

Nascut a Barcelona l'any 1962, format en el camp del dret i l'economia social, al llarg de la vida professional, ha assessorat i/o dirigit diferents projectes cooperatius d'àmbit agrari i ramader. Especialitzat en gestió de grans finques agrícoles i ramaderes, ha estat gestor de projectes internacionals a Sud-amèrica i el Marroc. Sempre compromès en l'economia social i l'agricultura sostenible. Actualment viu al Baix Empordà i regenta una petita empresa de serveis de jardineria.

Obra presentada: