Imatge Marta Vergonyós

Marta Vergonyós

Artista visual i cineasta. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. S'especialitza en cinema documental a l'Escola Internacional de Cinema i Televisió de San Antonio de los Baños de Cuba. Interessada a plasmar l'esquerda poètica que s'escola en allò més quotidià, la seva obra versa entre la poètica i la política de les dones i per a fer-ho fa ús de diferents llenguatges, entre ells el documental de creació, la instal·lació i la performance. Les seves peces, s'han mostrat a diversos festivals internacionals i centres d'art contemporani.

Imatge Mar Serinyà Gou

Mar Serinyà Gou

Artista, investigadora i curadora. Doctora en belles arts, va cursar el Màster de creació artística a la Universitat de Barcelona.

S’ha format en l’especialitat de cant pel Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Com a artista ha realitzat diverses exposicions i performances en l’àmbit nacional i internacional. Actualment treballa com a curadora de les exposicions d’art contemporani del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí i codirigeix el cicle d'art: «Lúcid».

Obra presentada: